Kites Symposium 2017

Päivä ja aika: 25.10.2017
Paikka: Radisson Blu Royal Hotel
Runeberginkatu 2, Helsinki

Juhlavuoden Symposium 2017

Kites ry täyttää 10 vuotta ja toimintavuoden 2017 päätapahtuma on Kites-Symposiumin järjestäminen keskiviikkona 25.10.2017. Tapahtumalle on varattu tilat jälleen Helsingistä Radisson Royal Blu –hotellista, sen erinomaisesta Ballroom-tilasta.

Tavoitteenamme on järjestää Symposium yhdessä SKTOL:n kanssa. Mikäli yhdistysten neuvottelut uuden liiton/yhdistyksen perustamisesta etenevät toimintasuunnitelman aikataulussa, juhlasymposium on samalla uuden toiminnan aloittamisen juhlatapahtuma. Meillä on siis kaksinkertainen syy juhlia.

Symposiumin yhteyteen on suunnitteilla myös juhlapäivällinen tapahtumapäivän iltana. Illallisen aikana on tarkoitus kuulla päivän kolmas Keynote-puheenvuoro. Illalliskortit lunastetaan erikseen.

Syksyn ohjelmaa valmistellaan jo hyvää vauhtia: tämän vuoden kansainväliseen puhujakaartiimme kuuluvat mm. Will Lewis Microsoftilta ja TAUS:n perustaja Jaap van der Meer, jonka esityksen kuulemme etäyhteyden kautta. Puhujina ovat lisäksi mm. Opetushallituksen tuore pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen ja WordDiven, suomalaisen palkitun digitaalisen kielikoulutusratkaisun tarjoaja- ja start up -yrityksen luoja ja toimitusjohtaja Timo-Pekka Leinonen.

Merkitsethän 25.10.2017 jo kalenteriin!